Vioolschool Leidschenveen​   

Privé vioolles in Den Haag 

Vioolschool Leidschenveen geeft comform alle regelingen van het RIVM Coronaproof les!

Vioolles Nootdorp

Serdar Erkmenis violist-viooldocent

Serdar Erkmenis, hoofddocent en eigenaar van de vioolschool, heeft zijn vioolstudies afgerond aan het Conservatorium te Rotterdam. (Codarts University of Arts) 

Hij is in het bezit van 5 viool-diploma's, uiteenlopend van diploma's voor Kamermusicus en

Docerend Violist tot Uitvoerend Violist. Hij heeft tijdens zijn periode aan het Rotterdams Conservatorium gestudeerd bij A.Czifra, J.J. Kantorow en I.Grubert, en nam actief

deel aan masterclasses van o.a. O.Kagan, V.Spivakov, Z.Bron en M.Grube.

Naast het geven van vioollessen speelt hij regelmatig in verschillende beroepsorkesten in Nederland en andere landen, waaronder het Amsterdam Sinfonietta, het voormalig Brabants Orkest; Philharmonie Zuidnederland, het Gelders Orkest, Musica Ducis, het Royal Flamish Philharmonic en het Istanbul Borusan Philharmonisch Orkest.

Daarnaast geeft hij recitals en concerten in binnen- en buitenland.

Bovendien heeft Serdar veel ervaring als viooldocent opgebouwd door in het verleden aan verschillende muziekscholen werkzaam te zijn geweest.

Serdar geeft vioolles aan volwassen en kinderen vanaf 5 jaar en leidt vioolleerlingen, die de ambitie en het talent daarvoor hebben, op tot conservatorium-niveau. Dit is een HBO- opleiding.

Serdar Erkmenis is verbonden als extern viooldocent aan conservatoria. Op deze wijze geeft hij extra lessen aan Bachelor- en Masterstudenten ter voorbereiding van hun examens.

Voorts geeft hij masterclasses in binnen- en buitenland.

Violist-viooldocent Serdar Erkmenis

Vioolles Leidschenveen

Esther Papma Violist-viooldocente

Esther heeft haar vioolstudies, waaronder Docerend Musicus Viool en Aantekening Kamermuziek, afgerond aan het Conservatorium te Rotterdam (Codarts University of Arts).

Na lange tijd op diverse muziekscholen als viooldocent te hebben gewerkt heeft ze zich toegelegd op het geven van privélessen viool en is ze daarnaast gaan werken op basisscholen als vakleerkracht muziek, en in het voortgezet onderwijs als docent muziek.

Gedurende 12 jaar is zij concertmeester van het kamerorkest Leiden Sinfonietta geweest. Nu speelt ze regelmatig als tutti violiste/ concertmeester in orkesten op projectbasis en in kamermuziekgezelschappen. Daarnaast legt ze zich momenteel toe op het spelen van de barokviool. Esther geeft vioolles aan kinderen vanaf 5 jaar.

0